Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Cosmelan - en effektiv behandling mot pigmentering. linjer og hudforyngelse.

Pigmentforandringer kan komme av sol, gener, innflamasjon, hormonelt, alder, eksponering for kjemikalier og medikamenter. 

Cosmelans suksess skyldes blant annet dens effektivitet og høye sikkerhetsmargin. Behandlingen eliminerer bl.a.: Melasma / kloasma, leverflekker, acne, hyperpigmenteringer og andre pigmentforandringer på ansikt og kropp. Cosmelans mekanisme er basert på en hemming av tyrosinase som er hovedenzymet i dannelsen av melanin.

Resultater
I 99% av tilfellene forsvinner pigmentflekkene og det gir forbedringer på 95%.

Allerede 7-10 dager etter start av Cosmelan® Depigmentation behandlingen, kan du observere en merkbar betydelig forbedring av huden. Det oppnås reduksjon i flekkenes størrelse, huden blir mer jevn i fargetone og fornyet. Etter en 7-8 uker (det tar litt lengre tid for mørkere hudtyper) oppnås et maksimalt resultat, flekkene blir redusert og huden får sin naturlige farge. Som en bonus-effekt reduserer Cosmelan talg-og fettproduksjonen, minsker porene og er super effektiv til akne hud med pigmenteringer.

Behandling

Trinn 1 – På klinikken
Cosmelan programmet inneholder en effektiv pigment-reduserende maske “Cosmelan 1”.
Virkningen av masken er det sentrale i Cosmelan behandlingen!Cosmelan 1 masken blir på huden 8-12 timer (avhengig av hudtype og hudens følsomhet). Kunden forlater klinikken med masken på, og vasker den av etter den anbefalte tid.

Trin2 2 – Vedlikeholdelse (hjemme)

Vedlikeholdelses produktet Cosmelan 2 virker ved å ytterligere redusere pigmenteringen og samtidig forhindre dannelsen av nye mørke flekker.

Cosmelan 2  brukes flere ganger daglig og fortsettes i flere måneder, selv om flekkene er fjernet: det har forebyggende virkning og for å minimere risiko for at flekkene kommer tilbake.
 

VIKTIG! Behandlingen utføres på klinikken og din behandler vil forklare hvordan produktene skal brukes hjemme i forhold til din hudtype. Siden ingrediensene er meget aktive, det er viktig å følge presist behandlerens råd for at unngå bivirkninger.

Cosmelan 2 skal brukes som vedlikeholdelseskrem helt opp til 1 år.

Pris på behandling og hjemmekit som varer 4-6 uker : 5990kr

Ved behandling kan man få forbigående ødem / eritema , flassing/avskalling, kjennes varm og svi, kjennes stram og tørr.

Hvem bør unngå Cosmelan behandling 

*De som er solbrente ( unngå sol 15 dager før behandling ) 

*Gravide og ammende

*Hudsykdommer og allergier mot ingrediensene i Cosmelan

*De som behandles med isotretinoin , antibiotika eller hydroquinone

*Bakterie , sopp eller herpesinfeksjon

*Kombineres ikke med andre kjeimske peels eller hårfjerning

Dr Paul Nassif fra " kirurgiske katastrofer" er stor fan av Mesoestetic og bruker Cosmelan på klinikken sin i Beverly Hills. 
*Bilde er fra AMWC conference i Monaco i April i år.
Før / etterbilder 

Logg inn