Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Dr.Grandel Couperose krem

650

Lagerstatus: Varen er på lager

DR. GRANDEL Specials Couperose Expert Cream er en nærende, reparerende ansiktskrem som beroliger huden og bidrar til å minimere rødhet. Teksturen er rik og fylt med rene grønne pigmenter som synlig reduserer rødhet. Denne reparasjonskremen er egnet for normale til tørre hudtyper, og er også ideell for sensitiv så vel som reaktiv hud som er utsatt for rødhet og / eller rosacea.

Ved å kombinere reparerende og beroligende ingredienser, etterfyller denne formelen øyeblikkelig behovene til skjør hud. Til å begynne med styrker lilla røde alger blodkar og forbedrer elastisiteten i kapillærene. I tillegg hjelper Matrix peptid med å restrukturere kollagen og elastinfibre for å fremme elastisk og elastisk hud. Samtidig hjelper Biotech-enzymer til å forhindre utvikling av pigmentforstyrrelser, og fremmer en jevn hudfarge. Like viktig, høyteknologiske pigmenter hjelper til med å optisk minimere linjer og rynker, samtidig som det reduserer utseendet til skygger, samt tegn på tretthet og stress. Denne unike kremen reparerer og styrker huden øyeblikkelig og minimerer rødhet. For best resultat, beskytt huden med solkrem etter påføring av fuktighetskrem!

Logg inn