Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Personvernerklæring.

Om behandlingsansvarlig

Denne personvernerklæringen gjelder for personopplysninger som registreres i forbindelse med timebestillinger på nettstedet https://askepott-fredrikstad.no/  Askepott,senter for skjønnhet & pleie er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn. Våre kontaktopplysninger finner du på vår hjemmeside https://askepott-fredrikstad.no/ eller vår facebookprofil https://www.facebook.com/Askepott-195099943843941

1. Formålet med å samle inn personopplysninger

For å kunne bestille time i salongen på nett, må du registrere en brukerprofil med ditt mobiltelefonnummer, din e-postadresse og navnet ditt. Formålet med å behandle personopplysningene er for å kunne oppfylle våre avtaler med deg. Slik ivaretar vi både dine og våre interesser når du gjør en digital timebestilling, eller bestiller produkter for hent i butikk. Videre kan personopplysningene benyttes til å sende deg kommunikasjon, som for eksempel en mail med påminnelse om timen din.

Behandlingen av dine personopplysninger skjer i tråd med samtykkene du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.

2. Hvilke opplysninger samles inn

Askepott behandler personopplysninger som du har oppgitt ved registrering av en brukerprofil, som navn, telefonnummer, e-postadresse, kjønn, fødselsdato og din postadresse. Vi behandler også opplysninger om din kjøpshistorikk hos salongen. Dette er for eksempel tid og dato for når du besøkte salongen, hvilke behandlinger og/eller produkter du kjøpte, hvilken medarbeider som utførte behandlingen og hva du betalte. 

3. Hvordan vi benytter dine opplysninger

Vi benytter personopplysningene du selv har registrert, og opplysninger som oppstår når du benytter deg av salongens tjenester, for å kunne oppfylle våre avtaler med deg. Det gjelder for eksempel timer eller produkter du har bestilt i salongen.

Når du gjør en digital timebestilling i salongen, vil du alltid motta en timebekreftelse på  e-post fra salongen du har en avtale med. I forkant av besøket vil du kunne motta timepåminnelser på mail om avtalen din om du har valgt dette. Når besøket er gjennomført vil du kunne motta en mail med kvittering og annen relevant informasjon knyttet til besøket ditt.

4. Hvem deler Askepott,senter for skjønnhet & pleieopplysninger med (utlevering)

Personopplysninger som du registrerer hos Askepott utleveres ikke til andre virksomheter eller organisasjoner uten at du har gitt et frivillig, aktivt og informert samtykke til utlevering.

5. Hvem behandler dine personopplysninger (databehandlere og underdatabehandlere)

Askeepott benytter seg av Hano.  Hano er et butikkdatasystem for frisør, hud- og velværesalonger i Norge, og behandlingen av dine registrerte personopplysninger reguleres av en Databehandleravtale inngått mellom Askepott og Hano

Videre bidrar andre selskaper i behandlingen av personopplysninger på vegne av Hano, og opplysningene behandles i tråd med inngåtte databehandleravtaler der sikkerheten til dine personopplysninger har førsteprioritet.

6. Endringer

Askepott kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. 

7. Sletting av personopplysninger

Vi lagrer og viser din besøks- og kjøpshistorikk for de siste fem årene når du er aktiv kunde i salongen, det vil si at du har ett eller flere besøk per 12 måneder.Du kan når som helst be om at dine personopplysninger slettes. Det vil imidlertid bety at du må registrere deg på nytt dersom du på et senere tidspunkt ønsker å bestille en ny time hos salongen.

9. Kundeservice

Har du spørsmål om dine personopplysninger eller ønsker innsyn, ta kontakt med salongen innenfor åpningstidene på telefon eller på e-post. Kontaktopplysninger finner du på https://askepott-fredrikstad.no/

10. Personvernombud

Har du spørsmål om eller er uenig i hvordan La Bonita Frisør og Hudpleie behandler personopplysninger, kan du sende en e-post der du beskriver hva din henvendelse gjelder. Kontaktopplysninger finner du på https://askepott-fredrikstad.no/

Logg inn