Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Fibroblast / plasmapenn 

Kundenes krav om raske behandlinger med minimal " nedetid" øker år for år .

Estetiske utøvere blir konstant utfordret til å tilby ikke-kirurgiske prosedyrer som gir resulater. 

Behandlingen bruker plasma , som er en aktivert ionisert gass konvertert fra "treg"  nitrogengass. Plasma er kjent som den 4.materien, de andre er fast, flytende og gass. Plasmaenergien absorberes av hudcellene og forårsaker regenerering og vekst - dvs kollagenfornyelse , glatter ut og strammer opp . Plasma lages ved å ionisere atmosfæriske gasser. Man bruker spenningen mellom utstyr og klientens hud for å generere små elektriske " støt" .

Ved behandling blir det en tilsynelatende umiddelbar oppstramming som skyldesden den overfladiske dehydreringen som de elektriske impulsene forårsaker . Dette representerer ikke sluttresultatet . Resultatet blir tydelig først når området er helet, etter at hovenheten har gitt seg  og skorpene falt av . Husk at huden trenger TID til å hele . 

Det som er supert med Purebeau-apparatet som Askepott bruker er at om utstyret treffer huden , skrur det seg av umiddelbart for ikke å risikere skade ! 

Hvor lenge varer det? Resultatet er varig. Noen trenger mer enn en behandling avhengig av graden av overflødig hud eller utvekster som skal fjernes, eller graden av linjer eller rynker som skal behandles. Behandlingen stopper ikke den normale aldringsprosessen, og livsstilsfaktorer som røyk og soling vil påvirke varigheten av inngrepet. Vanliig er 1-4 behandlinger.

Fordelene er bla:

*Ingen injeksjonsbasert bedøvelse er nødvendig

*Ingen skjæring i huden

*Ingen sting

*Lavrisikoprosedyre

*Minimale bivirkninger og liten " nedetid"

*Rask og enkel prosedyre

*Ingen fortynnelse av huden 

Etter behandlingen opplever man en lett brennende følelse ( man kan ta ibuprofen ) .Hovenhet etter behandling er vanlig , spes ved øyepartiet . Den topper seg gjerne ved dag 2+3 . Jobber man på øvre øyelokk , kan man likevel bli hoven underøyet ,  da øyepartiet jobber med å drenere seg. Det kan oppstå noe væsking, de ter bare plasma og er en naturlig del av helingsprosessen. 

Det vil bli skorper. Man må IKKE plukke de av ! Varighet av skorper er avhengig av hud , alder og bla røyking. Skorpene kan falle av på dag 3 hos en , mens en annen kan ha de i 17 dager. 

Den nye huden under er rosa min 3 mnd . Hos enkelte kan den ha lett rosafarge opp til 6 mnd. Man skal ikke ta sol 8 uker i forkant av behandlingen , og heller ikke 3 mnd etter . Man bør bruke etterbehandlingskrem til skorper faller av ( kjøpes i Askepott ) . Ingen makeup bør brukes mens man har skorper . Krem med faktor er viktig på den nye huden ( Mesoestetic 130 anbefales ) . Man skal heller ikke bruke hjemmeprodukter med syre ol på den nye huden. Alt dette mm går vi igjennom før behandling.

Før du bestemmer deg for om dette er noe for deg , ønsker Askepott å ta en konsultasjon med deg for å høre hva som skal jobbes på . Man skal også fylle i et kundesamtykkeskjema.

Priser:

Øvre øyelokk 3990kr

Under øynene 3990kr

Kråketær 3500kr

Overleppe 3990kr

Under leppe 3990kr

Over & under leppe 5990kr

Etter 8-10 uker ny behandling -30% av full pris

Logg inn