Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Dr.Grandel Couperose serum

650

Lagerstatus: Varen er på lager

DR. GRANDEL Specials Couperose Expert Concentrate er et ansiktsserum som styrker og beroliger huden. Teksturen er myk og lett, egnet for kombinasjon til tørre hudtyper, inkludert sensitiv så vel som reaktiv hud som er utsatt for rødhet og / eller rosacea.

Formelen inneholder reparasjonsingredienser som ikke bare beroliger, men også styrker huden. Til å begynne med styrker lilla røde alger blodkar og forbedrer elastisiteten i kapillærene. I tillegg hjelper Matrix peptid med å restrukturere kollagen og elastinfibre for å fremme elastisk og elastisk hud. Samtidig hjelper Biotech-enzymer til å forhindre utvikling av pigmentforstyrrelser, og fremmer en jevn hudfarge. Like viktig, høyteknologiske pigmenter hjelper til med å optisk minimere linjer og rynker, samtidig som det reduserer utseendet til skygger, samt tegn på tretthet og stress. Etter hver bruk repareres huden synlig og rødheten kamufleres. Dag etter dag hjelper dette konsentratet med å bygge motstandsdyktig, sunnere og smidig hud samtidig som det minimerer rødhet.

Logg inn