Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Herbs2Peel
Herbs2peel er en meget vellykket naturlig og utprøvd metode for peeling regenerering (fornyelse av hud) basert på en blanding av rene urter. H2P er basert på en sammensetning av naturlige ingredienser, helt fri for kjemiske stoffer, syntetiske bindemidler og skuremidler; helt uten noen giftige bivirkninger. Den naturlige blandingen inneholder proteiner, karbohydrater, vitaminer, enzymer, phytohormones, mineralsalter , tanniner og sporelementer .
Hvordan virker Herbs2peel ?
Urtene er kombinert med spesialutviklede produkter og masseres inn i huden. Mikropartikler fra urter vil trenge dypt inn i huden der deres virkestoffer forblir aktive over en lengre periode. Vitaminene, karbohydratene, enzymene, proteinene phytohormonene, sporstoffene og mineralene frigjør deres positive stoffer/ingredienser.
Huden får økt sirkulasjon og regenereringen stimuleres
B-Peel
Anbefales ikke til sensitiv hud.
Max50 min 1290kr
Vår Beauty Peel Booster har de beste fordelene i en enkelt behandling !
14 forskjellige typer av rene urter som sammen gir deg strålende effekter. Behandlingen etterlater huden strålende, forfrisket og med en fantastisk glød. Behandlingen er aktiv og man kan føle det jobber godt i huden typ " glasskårfølelse"/ varme. Kan kjennes brennende og bli bedre fra dag nr 3 .  Huden vil ikke få noen ekstrem flassing . 
Hvorfor velge Herbs2Peel Beauty Peel?
Denne behandlingen er en effektiv løsning utviklet med flere fordeler for å forbedre hudens helse og glatthet, som inkluderer: Gusten hud , kviser , reguleing av sebumproduksjonen, rensing av porene, avgifter vev, regulerer hudmetabolismen ved å øke blodsirkulasjonen og ikkje minst anti-aging profylakse og forbedring av hudkonturer ved å stramme porene.

Logg inn